ENVIAMENT ESTÀNDARD GRATUÏT EN TOTES LES COMPRES CONTACTA AMB NOSALTRES T'ajudem?   900 777 900

Search Site

Servei d’atenció al client

Pots posar-te en contacte amb nosaltres deixant-nos les teves dades perquè resolguem les teves preguntes sobre productes, punts de venda o qualsevol altre dubte.
Et contestarem al més aviat possible, és a dir, molt ràpidament.

Si tens un compte a www.tous.com, pots fer el seguiment de les teves comandes a "El meu compte" i fer clic a "Veure les meves comandes", on podràs veure les teves comandes anteriors o l’estat delateva comanda actual.
Sino tens compte, posa’t en contacte amb el nostre Servei d’atenció al client, quefarà tot el possible per informar-te sobre l’estat dela teva sol·licitud.

Et recordem quesi vols més informació sobre la modificació de dades dela teva comanda, pots fer clic aquí

Et recordem quesi vols més informació sobre la cancel·lació dela teva comanda online, pots fer clic aquí

Et recordem que si vols obtenir més informació sobre la nostra política de "Canvi i devolucions" pots fer clic aquí

Et recordem que si vols obtenir més informació sobre la nostra política de "Preguntes freqüents" pots fer clic aquí

Et recordem que si vols obtenir més informació sobre la nostra política de "My TOUS" pots fer clic aquí

 

En fer a “Enviar”, acceptes la política d’ús i privacitat

Horari d’atenció

Telèfon: 900 777 900
de dilluns a divendres de 8h a 20h i dissabtes de 8h a 15h

En compliment amb el que es disposa en la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal, especialment, el Reglament General Europeu de Protecció de Dades, l’informem que les seves dades personals seran tractades per la Joyería TOUS, S.A., amb la finalitat d’atendre la seva petició o consulta. Aquest tractament és legítim perquè vostè ha prestat el seu consentiment exprés per a això, de manera que conservarem les seves dades personals mentre vostè no revoqui el consentiment per al seu tractament.

L’informem que pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat de les seves dades personals, així com revocar en qualsevol moment el consentiment per a la recepció de correus electrònics, o per al tractament de les seves dades personals dirigint-se per escrit a Carretera de Vic, El Guix 3, 08243 Manresa (Barcelona), o mitjançant l’enviament d’un correu electrònic amb la referència “Dades Personals” a [email protected] Així mateix, si desitja posar-se en contacte amb el nostre Delegat de Protecció de Dades (o DPO) per formular qualsevol consulta o dubte, pot enviar un correu electrònic a: [email protected] o una carta a l’adreça facilitada amb la referència “DPO”.

L’informem que podrà exercir el seu dret de reclamació davant l’autoritat de control competent, sent a Espanya l’Agència Espanyola de Protecció de Dades a www.aepd.es.
Pot consultar la informació addicional, detallada i actualitzada sobre la protecció de les seves dades personals al nostre web: [https://www.tous.com/es-es/privacy-policy].

Moltes gràcies.

Ja hem rebut el teu missatge. Aviat tindràs notícies nostres.


Anar a la home

Ens sap greu.

S’ha produït un error, siusplau intenta-ho una altra vegada.


Tornar

Back to top